fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

LF Cup: Kristianstad FC vidare till semifinal efter stor straffdramatik

Published

on

Dagens tredje kvartsfinal var matchen mellan Kristianstad FC och Västerås SK. Två lag som jag inte har följt så mycket tidigare även om jag stiftat lite bekantskap med Kristianstad FC under Sverigecupen i Karlstad förra året.

Läs också: Sverigecupen: Andersson-Segerlind sköt segern till Örebro SK mot Kristianstad FC

Första halvleken var ganska chansfattig, Västerås snäppet vassare spelmässigt men utan att skapa några större farligheter.

Matchbilden överlag speglas som en match med väldigt blandad nivå. Bägge lagen hade varsin halvlek där man skapade lite mer. En spelare som jag fastande för lite extra var nummer 11, Sebastian Nanasi i Kristianstad FC. En teknisk spelare som gillar att utmana och gjorde det svårt för VSKs försvarare vid ett flertal tillfällen. Kvalitéer jag gillar att se hos offensiva spelare.

Läs också: LF Cup: Wojtec Borek stor matchhjälte när Kalmar FF tog sig till semifinal

Trots ett par bra chanser på slutet så slutade matchen 0-0 och gick därmed till straffar. Väl i straffläggningen var det Kristianstad FC som stod sig starkast efter en lång straffomgång som slutade 8-7. Även i den här matchen var det en målvakt som fick bli stor matchhjälte. Kristianstads Marius Kisswani stod nämligen för tre straffräddningar innan det hela avgjordes.

Stort grattis till semifinalplatsen säger vi till Kristianstads FC som kommer att ställas mot LB07 i den ena semifinalen.

Läs också: Säsongen 2017 drar igång på bästa möjliga sätt, vi ses i Växjö nu på fredag

Nu har dagens sista semifinal dragit igång, den mellan Angered MBIK och Örebro SK. Mer om den match i nästa inlägg.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media