fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

LF Cup: Gabriel Johnson tog LB07 till final

Published

on

Efter att ha sett fyra kvartsfinaler och två placeringsmatcher emellan blev det äntligen dags för semifinalerna här i Tipshallen, Växjö.

Den första semifinalen har precis spelats färdigt, Kristianstad FC mot LB07. Två lag som imponerat på mig under den här turneringen. Det är också två lag som jag inte haft så bra koll på innan så att få stifta bekantskap med dom i den här turneringen känns väldigt bra inför säsongen som väntar.

Läs också: LF Cup: Kristianstad FC vidare till semifinal efter stor straffdramatik

I den här semifinalen tog LB07 ledningen med 0-1 efter fyra minuter efter att Gabriel Johnson blivit frispelad och kunde snyggt placera in bollen i målvaktens bortre hörn.

Halvlek: Kristianstad FC – LB07, 0-1

I den andra halvleken var det mycket Kristianstad FC som ständigt hotade med farliga anfall. Tyvärr fick man inte till det i sista tredjedelen, något som gjorde att man inte fick in någon kvittering.

Läs också: LF Cup: Då är vi igång, LB07 första laget att ta sig till semifinal

Fanns två spelare i dagens semifinal som imponerade stort på mig, en av dom var Otto Valdermarsson i Kristianstad FC och matchens enda målskytt Gabriel Johnson som har kvalitéer som påminner mycket om Carlos Strandberg när han var ung. Riktigt kul att se.

Läs också: LF Cup: Spelintelligens slår fysik när Angered MBIK slog ut Örebro SK

LB07 är det första laget som är klara för final i LF Cup 2016. I finalen kommer man att ställas mot vinnaren i matchen mellan Angered MBIK och Kalmar FF. Den matchen har precis startat och Angered missade en straff i inledningen av första halvlek.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media