fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Juniorallsvenskan bjuder på en bra match idag

Published

on

Ikväll väntar en riktigt bra match mellan Örgryte IS och BK Häcken i juniorallsvenskan. I våras möttes lagen och då vann Häcken matchen med 4-3. En match där Örgryte efter 20 minuter tagit ledningen genom Leo Weina men glädjen varade inte länge. Häcken kom igen och i halvtid låg man under med 4-1.  Men  man kom igen i andra och hann göra två mål till innan domaren blåste av matchen.

Jag håller på Häcken men i denna match hoppas jag att Örgryte IS vinner för fotbollens skull. Vad menar jag med det då? Jo, Örgryte har spelat den fotbollen jag gillar och har gjort det riktigt bra. Dom gillar att rulla bollen efter marken något som Häcken borde bli bättre på.  Häcken har inte alls imponerat på mig spelmässigt.

I serien går det inte så bra för något utav lagen mer eller mindre. BK Häcken ligger på 9:e plats med 15 poäng och Örgryte IS ligger på 10e plats med 14 poäng.

Spelare att hålla utkik efter: Henrik Carlsson, Örgryte IS och Simon Sandberg, BK Häcken.

Matchen börjar kl 18:00 på Öis-gården.

Låt bästa lag vinna.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss