fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Jonathan Berndtsson är en spelare jag tänker följa

Published

on

Jag måste fortsätta att lyfta fram några spelare som jag tyckte imponerade på mig under Backacupen. Jag måste erkänna att jag inte hade någon koll på Hisingsbacka FC:s pojkar 99 innan Backacupen drog igång.

Till min stora glädje så lyckades laget ta sig hela vägen till semifinal, en semifinal man tyvärr förlorade mot BK Häcken. Det fanns en spelare som gjorde mycket bra ifrån sig i Hisingsbacka FC och han heter Jonathan Berndtsson. Gillade hans sätt att röra sig på plan, bra positionspel, stark, bra skott och en farlig målgörare. Precis så som en anfallare skall vara.

Kul att se dessa unga talanger och det skall bli spännande att följa Jonathan Berndtsson.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss