fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Jonathan Berndtsson är en spelare jag tänker följa

Publicerad

den

Jag måste fortsätta att lyfta fram några spelare som jag tyckte imponerade på mig under Backacupen. Jag måste erkänna att jag inte hade någon koll på Hisingsbacka FC:s pojkar 99 innan Backacupen drog igång.

Till min stora glädje så lyckades laget ta sig hela vägen till semifinal, en semifinal man tyvärr förlorade mot BK Häcken. Det fanns en spelare som gjorde mycket bra ifrån sig i Hisingsbacka FC och han heter Jonathan Berndtsson. Gillade hans sätt att röra sig på plan, bra positionspel, stark, bra skott och en farlig målgörare. Precis så som en anfallare skall vara.

Kul att se dessa unga talanger och det skall bli spännande att följa Jonathan Berndtsson.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media