Connect with us

Flickfotboll

Jessica & Gabriella lämnar Angered United för Mossens BK

Jag är både glad och lite ledsen över att jag skriver detta inlägg. Angered United har sedan länge varit ett av mina favoritlag här i Göteborg. Deras sätt att spela fotboll har fått mig att njuta varje match. Samtidigt har jag förstått att många av tjejerna varit besvikna över klubbens sätt att ta hand om laget.

För er som såg dokumentären om Angered United kunde se vilken otroligt passion dessa tjejer har för sin fotboll. För er som missade den kan nog fortfarande se den här: http://www.rudyalvarado.com/video-se-dokumentarfilmen-om-angered-united-har/

Besvikelsen har gjort att två av spelarna, Jessica Mensah och Gabriella Heno valt att byta klubb och är numera klara för Mossens BK. Det är här min glädje kommer in. Jag är glad att man ändå väljer att gå vidare med sin fotboll, att man inte ger upp och sedan har jag någon form av förkärlek till Mossens BK. Så att dom valde just Mossen gör det hela ännu bättre.

Så här säger Gabriella Heno om sitt klubbyte:

“Jag tyckte att det räckte för min del i Angered United. Jag ville satsa mer på min fotboll och ansåg att Mossen var ett perfekt lag att provträna med eftersom dem precis kom ner från divison 1. Men det som mest fick mig och känna att jag ville byta lag var att jag som fotbollspelare inte kände mig uppskattad i föreningen. Syftar inte på själva laget utan föreningen i sig. Vi gav och gav men fick aldrig något tillbaka av styrelsen. Knappt kläder och det kändes som om vi bara var ett lag vid sidan om. En annan anledning var att vi var för få på träningarna, något jag tröttnade på” säger Gabriella Heno

Jag önskar tjejerna all lycka till i Mossens BK. Och till Mossen vill jag bara säga, grattis till två underbara personligheter och fotbollsspelare. Det kommer att bli kul att följa er i år.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Harun Ibrahim klar för GAIS & Superettan

Pojkfotboll

Jitexs Matilda Larsson får fortsatt förtroende i landslaget

Flickfotboll

Följande spelare kallade till P03-landslaget & lägret på Öland

Pojkfotboll

Följande spelare har blivit kallade till P03-landslaget & lägret i Göteborg

Pojkfotboll

Future Cup ställer in fotbollsfesten! “Hälsa och er säkerhet kommer i första hand”

Ungdomsfotboll

Simon Sjöholm det stora utropstecknet när GAIS besegrade Jönköping Södra

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet