fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Jag lider verkligen med Qviding FIF

Published

on

Det blev en mycket fin fotbollsdag för mig igår. Först matchen mellan Göteborgs DFFTölö FF och sedan väntade division 1 matchen mellan Torslanda IK och Qviding FIF. Avslutade sedan kvällen med Champions League finalen.

Jag var nästan tvungen att se derbyt mellan Torslanda IK och Qviding FIF, en match som slutade 1-0. Det kändes bara som att det var en match man var tvungen att se. Torslanda har jag inte sett så många gånger tyvärr men dom få gångerna jag har sett dom så har dom bjudit på stundtals fin fotboll.

Qviding har jag sett desto mer och även dom har spelat fin fotboll. Så igår befann jag mig på Torslandavallen för att se detta möte.

Men vad besviken jag blev för överlag var det nog den tråkigaste matchen jag har sett i år. Qviding spelade inte den fotbollen jag är van att se utan man tjongade nästan hela matchen.

Spelare som Marco Kotilanien som för mig är division 1 bästa spelare syntes inte ett dugg under gårdagens match. Anledningen är nog så enkel som att man glömde spela genom mittfältet. Qviding ligger sist i divison 1 med 1 poäng och jag förstår att man nu har panik. Det är antagligen därför man spelar den fotbollen man gör.

Men när inte ens det spelet lönar sig, då har man problem. Sedan förstår jag inte varför man väljer att bänka spelare som Kamal Mustafa och Nikola Ladan. Är dom skadade? Om inte? Vad gör dom på bänken?

Trots det spelskickliga lagen man besitter så har man problem i det offensiva. Man är inte tillräckligt hungrig där framme, jag saknar en riktigt striker.

Torslanda däremot dom chockade mig då dom rullade mer boll än vad Qviding gjorde. En spelare som verkligen stack ut igår och som också gjorde Torslandas mål var Arvin Shojaee.

BK Häckens sportchef Sonny Karlsson var på plats igår, han kanske ångrade sig igår att man en gång släppt Arvin från just BK Häcken?

Jag lider verkligen med Qviding, jag hade hoppats på mycket mer. Jag håller tummarna för att dom inte skall åka ner till division 2. Det är i divison 1 som dom hör hemma i och inget annat.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss