fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Hönös Claes Sandros utsedd till Årets fotbollsförälder 2015

Publicerad

den

Svenska Fotbollförbundet har utnämnt Claes Sandros till Årets Fotbollförälder 2015 (1 av 11).

Fotbollsgalan i Stockholm på måndag 9 november kommer Claes tillsammans med 10 andra fotbollsföräldrar att hyllas.

Jag kom i kontakt med Claes Sandros för något år sedan då jag fick frågan att hoppa in som gästtränare för deras duktiga Hönö/Björkö F-99. Läs mer om den träningen här: http://www.gbgfotboll.com/sa-har-tyckte-honobjorko-om-min-gasttraning/

Sedan dess har vi haft kontakt och jag har haft äran att ha honom som ansvarig över min tjänst som föreningsutvecklare i Hönö IS och som assisterande tränare i Skärgården FC samt Hönö IS P-01. Det har varit en fantastisk tid och resa. Claes är en av dom personerna som jag verkligen ser upp till i föreningslivet här i Göteborg.

Det är inte många som har det engagemanget och den kunskapen som Claes har. Det har verkligen varit en ära att få jobba med Claes under dessa år och vi har fortfarande kontakt vilket känns oerhört kul.
clabbe

Han gör ett oerhört bra jobb på Hönö där han bland annat är ledare för Hönö IS P-01 och F-08.

Han är initiativtagare och den som leder ”Vakna Vuxna”-projektet i Öckerö Kommun som handlar om att öppna upp dialogen mellan vuxna och ungdomar kring frågor som främlingsfientlighet, kamratskap.

Claes har även bidragit till att de ensamkommande barnen på våra boenden har getts möjlighet att integreras med våra ungdomar i föreningen och hitta den glädje och kamratskap som en liten fotboll kan ge.

Detta är bara några av sakerna som Claes Sandros bidragit med. Öckerö kommun skall vara stolta över att ha Claes i sin kommun.

Så är det någon som förtjänar att bli utsedd till Årets fotbollsförälder så är det Claes Sandros. Stort grattis vännen och hälsa Zlatan Ibrahimovic från mig på Fotbollsgalan.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media