fbpx
Connect with us

Uncategorized

Hisingsbacka FC får förstärkning

Published

on

Hisingsbacka FC a-lag som kom femma i Div 4a som nykomlingar i år har dragit igång säsongen 2013 med några träningsmatcher. Första matchen var mot Backa BK (Div 6) och man vann den med 5-2. Precis som i många andra lag så är det många spelare ute och provspelar i lagen. Hisingsbacka FC har haft några som tränat och som gjort väldigt bra ifrån sig.

Tre spelare som jag vet är klara för Hisingsbacka FC är: Alan Mezori (kom från BK Häcken U17), Ahmed Abd El Razek (kom från Utsiktens BK) och Abbe ( kom från Utsiktens BK).

Igår spelade man mot Kärra KIF (Div 3) och man vann övertygande med 2-0. Och vad jag hörde så hade man ett riktigt ungt lag på plan, mestadels spelare födda 96 – 94.

Jag har tippat Hisingsbacka FC som vinnare nästa år. Jag tror att laget är såpass starkt att man kommer att gå upp till Div 3. Vad tror du?

Imorgon är det dags för match igen. Man tar emot Lärje/Angered uppe på Backavallen med start klockan 18:45. En match ni inte får missa.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss