fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Haris Skenderovic till Bosniska landslaget

Published

on

Efter matchen mellan Hisingsbacka FC och IK Kongahälla fick jag en liten pratstund med Hisingsbackas Haris Skenderovic. Han är nämligen aktuell för Bosniska landslaget. På måndag åker han ner till Bosnien för träningsläger och träningsmatcher. Han är skolad i Hisingsbacka och gick till BK Häcken inför denna säsongen.

I Häcken blev det inte riktigt som han hade tänkt sig. Han fick inte den speltiden han blev lovad och för hans del blev det mer eller mindre bara träningar i ett halvår. Jag har ingen aning om varför han inte blev uttagen till matcherna? Och om han blev uttagen så fick han bara sitta på bänken. Han kan ju vara en av Göteborgs bästa mittback född 1996 så för mig var det väldigt konstigt.

Han valde att bryta kontraktet med BK Häcken och komma tillbaka till Hisingsbacka. Ett val jag stöttar helt. Jag är stolt att ha en spelare som Haris i Hisingsbackas a-lag, han är kvalité rakt av.  Nu är självförtroendet på topp igen och i matchen mot Kongahälla var han helt outstanding.

Nu önskar jag Haris all lycka till i Bosniska landslaget. Stolt över dig!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media