fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Halmstads anfallstalang provtränar med Premier League-klubb

Published

on

Halmstad BK stora framtidslöfte Isac Harrysson provtränar just nu med Sunderland AFC. Isac har haft en väldigt bra säsong med klubblaget och har under säsongen även blivit kallad till Elitpojklägret i Halmstad och P15-landslaget.

Läs också: Elite Hotel Cup: Oavgjort när AIK & Halmstad ställdes mot varandra

Fick äran att se honom spela under Örebro Elite Cup i somras. En oerhört vass anfallare med mycket fart och en vass vänsterfot.

Läs också: Timossi matchens gigant när P15-landslaget vann mot Norge

I tisdags åkte han till England för att provträna med Premier League-klubben Sunderland AFC, så här sade Isac Harrysson till Ungdomsfotboll.se inför den spännande resan.

”Det känns riktigt kul och spännande att få chansen att provträna med Sunderland och det är lite nervöst såklart. När jag fick förfrågningen blev jag ju riktigt glad och mitt mål med denna veckan är att prestera så bra som möjligt. Jag skall träna med U16 och även göra ett pass med deras U18. Avslutar veckan med en match mot Derby County på lördag som jag ser fram emot”.

Läs också: Följande spelare är kallade till P15-landslaget & dubbellandskampen mot Norge

Önskar Isac Harrysson all lycka till. Det ryktas att Isac Harrysson kommer att tillhöra Halmstad BK:s U19-trupp nästa säsong. Kul att man vågar satsa på dom unga spelarna.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media