fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Häckens Karl Landsten, matchens stora gigant i mötet mot Gunnilse

Publicerad

den

Dagens andra match på schemat var mötet mellan BK Häcken P-01 och Gunnilse ISSlätta Damm.

Har inte hunnit se något av lagen i år så det skulle bli spännande att se dessa lag mötas. Vi som var på Slätta Damm bjöds på en ganska spännande inledning av matchen där båda lagen stod upp bra och spelade bra fotboll. Häcken kunde ta ledningen med 1-0 via Karl Landsten. Denna Landsten spelar till vardags med pojkar födda 2002. Han stod för en riktigt bra insats idag. Gjorde första målet och var inblandad i dom andra tre målen. Blir en spelare att hålla koll på i framtiden.

Det blev en tuff dag på jobbet för Gunnilse idag. Jag har sett dom spela innan men jag kände inte riktigt igen dom. Man spelade inte den fotbollen man brukar göra. Vet inte vad det berodde på. Häcken kom heller inte upp till nivå rent spelmässigt men lyckades trots detta vinna matchen med 4-1 till slut.

Samir Bosnic stod för 2-1 målet, snyggt framspelad av Karl Landsten. BK Häckens Zinedin Kassal kunde i andra halvlek göra både 3-1 och 4-1.

Slut: BK Häcken – Gunnilse IS 4-1

Det var längesedan jag valde att inte kommentera uttagningarna till Göteborgs distriktslag eller Elitpojklägret. Men i år kan jag inte riktigt hålla mig. Jag är väldigt förvånad över att varken Zinedin Kassal eller Benjamin Toledo finns med i truppen som skall till Elitpojklägret. Det är inte hela världen att man inte kommer med men är det två spelare som borde vara med i sådana sammanhang så är det dom två enligt mig. Men självklart respekterar jag deras uttagningar och det skall bli kul att följa den uttagna truppen under Elitpojklägret. Nog om det.

Häcken var det bättre laget idag och man vann helt välförtjänt. Grattis!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media