fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Häckens Daniel Hermansson gör det riktigt bra

Publicerad

den

Hann med att se lite fotboll idag också. Först begav jag mig till Sälöfjordsplan för att se en division 5 match mellan GAIK och Hällesåker.

Efter den var det dags att bege sig till Slätta Damm och mötet mellan BK Häcken P-98 – Torslanda IK, en match som slutade 4-3. Jag möttes av en bra och jämn match, båda lagen spelade bra. Häcken har jag ju sett flera gånger innan och tycker att dom spelat stundtals väldigt bra idag. Jag saknar fortfarande en tydlig spelidé men jag kanske är lite väl petig när det gäller den biten.

En spelare som jag har missat totalt heter Daniel Hermansson och hade nr 8 på ryggen idag. Gillade honom starkt! Arbetar i det tysta i mittfältet och gör det fantastiskt bra.

Torslanda imponerade på mig, laget besitter flera duktiga spelare. Jag fastnade för två spelare i Torslanda, nr 7 och nr 8. Tyvärr har jag inga namn på dom eftersom varken ledarna eller domaren behagat att uppdatera detta på Fogis. Någon som kan hjälpa mig med deras namn?

Vann Häcken rättvist? Nej, det tycker jag inte. Denna match förtjänade Torslanda att få med sig en poäng hem. Häcken fick en straff i slutet av andra halvlek som ledde till segern. Snygg, hård och välplacerad straff, tråkigt nog skulle spelare fram och håna motståndaren efter målet. Detta resulterade i ett gult kort, helt rätt av domaren och helt onödigt av spelaren!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media