fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Häckens Carlos Strandberg klar för Borussia Dortmund?

Publicerad

den

Det har varit en del turer fram och tillbaka. Men nu fick jag till mig att BK Häckens Carlos Strandberg är mer eller mindre klar för Borussia Dortmund. Han skall tydligen till Tyskland imorgon där läkarundersökning väntar för att sedan skriva på för klubben.

Om dessa uppgifter jag har fått till mig stämmer så kan jag bara gratulera Carlos. Jag har följt honom under flera år och jag blir så stolt över honom när jag får höra dessa fina uppgifter. Han är så värd detta!

Stort grattis Carlos och jag önskar dig all lycka till!

carlos2
Carlos Strandberg under sin tid i Hisingsbacka FC. Bilden är tagen under Sanktan finalen 2011.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media