fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Tölö IF blev alldeles för tufft motstånd för Tallboda IF

Publicerad

den

Är på plats på Inlag i Kungsbacka och har precis sett matchen mellan Tölö IF G15 och Tallboda IF. För er som inte varit på Inlag innan så är det som att ha ett litet mini Gothia Cup här. Fullt med planer överallt och lika fin inramning som på Heden mer eller mindre.

Tölö IF startade turneringen med att spela oavgjort mot Lira BK igår. Idag ställdes man mot Tallboda IF som kommer från Linköping. Jag vet ju vad Tölö IF går för men hade mindre koll på Tallboda så jag såg verkligen framemot den här matchen. Tyvärr försov jag mig som ni kunnat läsa i tidigare inlägg så jag hann inte se hela matchen tyvärr.

Tallboda inledde turneringen genom att vinna över Arbrå BK med hela 13-0. Vilken härligt för Tallboda i den här turneringen. Men idag blev det lite tuffare, Tölö IF är riktigt bra och det visade man idag.

När jag kom fram till matchen så ledde man redan med 4-1, målskyttar Kristina Ring, Ellinor Johnsson, Ellinor Jonsson och nummer 18. Fuskar lite genom att titta på Gothia Cup grymma applikation. Men väl på plats fick jag se Tölös Frida Ahlqvist göra 5-1 till sitt Tölö vilket också blev slutresultatet.

Redan i eftermiddag väntar nästa match för lagen. Tölö IF ställs mot Danderyds BK på Inlag 8, matchstart 15:00. Tallboda IF kommer att ställas mot Lira BK, den matchen startar 16:00 på Inlag 8.

Önskar båda lagen all lycka till i nästa match!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media