fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Min drömfinal gick in, BK Häcken ställs mot Lärje/Angered

Publicerad

den

Inför semifinalerna i B18-klassen twittrade jag om att min drömfinal hade varit att se BK Häcken mot Lärje/Angered IFSKF Arena.

Efter Jitex final tidigare idag begav jag mig snabbt till Överåsvallen för att se BK Häcken mot Gais i den ena semifinalen. En ganska trög och tråkig match till en början innan Robert Lipovac satte dit 1-0 till BK Häcken. Albin Skoglund var också han sugen på att göra mål idag och gjorde både 2-0 och 3-0 till Häcken. Det blev också slutresultatet i matchen.

Ni får gärna hjälpa mig här men jag tror det är första gången BK Häcken är i final sedan pojkar födda 1990 var där senast? Stämmer det, någon som vet? Bra jobbat i så fall och det var på ta mig f*n på tiden.

I den andra semifinalen möttes Lärje/Angered och SK Vard Haugesund. En match som Lärje/Angered vann på straffar med 4-3. Riktigt imponerad av att både Lärje/Angered och BK Häcken tagit sig till final. Grymma är ni!

Det blir ett magisk derby imorgon på SKF Arena. B18-finalen startar  kl: 17:40. Blir det fullsatt imorgon tro?

Må bästa lag vinna!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media