fbpx
Följ oss

Uncategorized

Gothia Cup: Jens-lys Michel Cajuste, vilken härlig lirare

Publicerad

den

Det är många som under året har tipsat om Örgryte IS B14 och jag har sett dom spela en gång tidigare. Dagens möte mot Dallas Texans från Usa var ett måste. Öis är bra, riktigt bra och jag blev nästan kär i deras spel. Jag är också väldigt glad att jag gick och såg just denna matchen för det var dagens bästa match helt klart.

Båda lagen spelade bra och matchen hade ett högt tempo rakt igenom. Örgryte spelar en mycket fin fotboll men är även bra taktiskt och fysiskt. Det är många spelare som verkligen imponerade på mig och jag är lite sur på mig själv att jag inte sett fler av deras matcher under säsongen.

Tyvärr förlorar man matchen mot Dallas Texans som gör mål med bara några sekunder kvar. Inte helt rättvist utan 0-0 hade varit mer rättvist. Båda lagen kan ta sig hela vägen till final och det är inte helt omöjligt att vi får se detta möte igen i finalen.

Örgryte IS Joel Mumbongo är en riktigt bra spelare och gjorde en mycket bra match. Fick via Twitter reda på att han kan vara på väg till Chelsea FC, stämmer detta?

En annan spelare som gjorde en riktigt bra match idag var nr 5, Jens-lys Michel Cajuste. Vilken fantastisk spelfördelare.

Jens blev utsedd till matchens lirare av mig och Stanno men tyvärr fick vi inte lämna över t-shirten till honom efter matchen. Tråkigt att ledarna i Örgryte IS inte kan släppa en spelare i ca 5 sekunder för att ta emot en t-shirt. Jag respekterar att man inte vill att folk skall störa vid eftersnacket men efter det borde det väl vara okej? Jag stod ändå där väldigt länge och väntade men var tvungen att åka, mer irriterad än någonsin.

Det är ingen annat lag som har haft något problem med detta, tvärtom!

Jens, är det så att du vill ha t-shirten så har jag lagt undan den till dig. Kontakta mig via e-post på rudy@rudyalvarado.com

Vill ni se ett riktigt bra lag under Gothia Cup? Se då till att bege er till Öisgården imorgon klockan 10:50 då Örgryte IS B14 tar emot Dalby GIF.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media