fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Hisingsbacka FC G17 imponerade stort mot Vittsjö GIK

Publicerad

den

Jag måste be om ursäkt för min dåliga uppdatering idag. All min teknik har strulat idag och det är därför jag inte kunnat hålla er uppdatera er.

Efter Hönö/Björkös match mot Lonestars så begav jag mig direkt till Heden 3. Hisingsbacka FC mot Vittsjö GIK i G17-klassen väntade. Vittsjö GIK som har sitt damlag i Damallsvenskan trodde jag skulle bli ett tufft möte för Hisingsbacka FC. Även här hade jag fel. Hisingsbacka FC hade total kontroll på matchen från början till slut. Vittsjö GIK hotade några gånger men inget som blev något farligt.

Hisingsbacka FC vann detta möte med 2-0 och man leder gruppen då dom andra två lagen i gruppen spelat lika.

Jag tror inte att tjejerna i Hisingsbacka vet vilken fantastiskt trupp dom besitter. Det känns ibland att dom blir chockade att man spelar så bra som man gör. Snälla, gör inte det. För när ni är bra så är ni riktigt, riktigt bra. Något som värmer ett gammalt HBFC-hjärta.

Nu håller vi tummarna för att tjejerna skall orka hela vägen. Men det fixar ni va?

I denna matchen utsågs Isabella Hammarqvist i Hisingsbacka FC till matchens lirare av bloggen och varumärket Stanno. Hon gjorde 2-0 målet bland annat. Stort grattis!

matchens_isabella

Imorgon ställs Hisingbackas damjuniorer mot Bossekop UL från Norge. Matchstart 13:30 @ Mossens IP. Önskar tjejerna all lycka till.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media