fbpx
Connect with us

Uncategorized

Gothia Cup: Förlust för Göteborgs DFF med 0-1

Published

on

Befinner mig just nu på Gothia Leaders Sports Bar, har precis kommit hit från Majvallen där jag tittat på Göteborgs DFF och CAC da Pontinha från Portugal.

Jag hade höga förväntningar på Göteborgs DFF som är ett av mina favoritlag i Göteborg. Dock fick jag se en väldigt blek insats av laget och man förlorade matchen med 0-1. Det kanske inte var helt rättvist men samtidigt skapade man inte allt för många farliga lägen. Jag har sett Göteborgs DFF bättre än så här så nu gäller det bara att tänka om och göra rätt.

Tjejerna var antagligen väldigt nervösa och fick inte allt att fungera idag helt enkelt. Jag har tippat Göteborgs DFF som en het kandidat till en av finalisterna i G17, trots dagens bleka insats så tror jag fortfarande på detta.

För att se vem som blev matchens lirare i Göteborgs DFF. Gå in och gilla Stanno Sverige på Facebook: http://www.facebook.com/stanno.sverige 

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Comments

2 Comments

 1. My Huotarinen, GDFF

  jul 15, 2013 at 12:18 e m

  kolla imorgon istället då vi möter Walddörfer SV från Tyskland på Heden 3 kl:13:00! Tror nog det kommer gå bättre då!

 2. Johan

  jul 15, 2013 at 2:36 e m

  Jag kan hålla med om att det absolut inte var deras bästa match, hade också förväntat mig mer. Dock får man inte glömma att de här var Portugals landslagtrupp de fick möta i sin premiärmatch!
  Det var väldigt tråkigt att se att det portugisiska laget spelade så osportsligt vilket medförde att domaren tvingades blåsa sönder matchen…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss