Connect with us

Flickfotboll

Gothia Cup: Angereds Kevin Ackermann utsedd till matchens lirare

Vad sägs om att Angered FC med spelare som är födda 2000 & 2001 spelar i B15-klassen? Vad sägs om att Angered FC är klara för a-slutspel? Riktigt bra prestation och idag fick jag se dom spela mot IF Tarup/Paarup från Danmark.

Inför den sista gruppspelsmatchen mot danskarna hade man med sig en vinst och en förlust. Trots förlusten igår så gick man in med stort självförtroende i dagens match. Man möter äldre, mer fysiska och längre spelare men ändå gör man det riktigt bra. Danskarna hade inget att hämta i den här matchen, Angered kontrollerade matchen från början till slut och vann matchen med 0-2.

Laget har spelare som Fonti Kanu,  Socras-enok Songo & Kevin Ackermann. Den sistnämnda har även ögonen på sig från Manchester City och har redan varit där om tränat om jag har uppfattat det hela rätt. Han är född 2001 och hade stundtals lekstuga med spelarna födda 1999.

Angered är som sagt klara för a-slutspel och 64-delsfinal, där väntar IF Elfsborg. Den matchen spelas redan idag på Inlag 9 och startar 18:30.

Nu håller jag tummarna för detta duktiga gäng och hoppas på att man vinner mot IF Elsborg. Lycka till och tack för den fina uppvisningen tidigare idag.

Kevin Ackermann utsågs inte helt oväntat till matchens lirare av bloggen och varumärket Stanno. Stort grattis!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

2 Comments

2 Comments

  1. En fotbollsintresserad läsare

    jul 16, 2014 at 11:02 e m

    Hej var iväg och kollade på qviding FIF P99 mot sunnersta if! Det var en okej match väldigt mycket domslut emot qviding måste jag säga! Qviding kämpade på enormt och sunnersta dominerade matchen! Qviding kunde inte få igång det fina spel jag tidigare i år har sett från deras sida. En spelare som verkligen stod ut i dagens match var qvidings offensiva spelare, Henrik Mark! Vilken maskin! Skapar chanser ur alla situationer och peppar laget på ett sätt jag aldrig sett innan! Grym spelare måste jag säga! Men Rudy, jag upplever det som om du endast följer ca 10 st lag i Göteborg. Vill inte låta negativ men jag läser din blogg och det händer ofta att jag läser om samma lag. Jag har aldrig läst något om exempelvis Qviding (förutom det om F99:orna som bråkade). Har massor av andra lag som jag sett som du inte skrivit om. Tex Qviding, de ligger i toppen av serien och är ett mycket bra lag! Vill inte att du ser detta som klagomål, jag älskar din blogg och allt du skriver och tycker om iden att skriva om ungdomsfotboll! Ett råd jag har är att försöka variera lagen du kollar på mer. De kommer först och främst ge dig möjligheten att se duktiga fotbollsspelare och sedan även få fler som läser din blogg om du skriver om varierade saker! Ta detta endast som en tankeställare och jag vet att du inte hinner kolla på alla matcher men försök variera de lag du kollar på! Nu är jag klar, synd att du missade en sådan match som Qviding – Sunnersta P99. Det var en hård och offensiv match från båda lagen. Sunnersta fick ett tveksamt mål i slutminuterna medans Henrik Mark verkligen förtjänade mer av denna turneringen! Än en gång synd att inte se spelare som just Henrik Mark. Det var riktigt kul att se en så aggressiv, teknisk, snabb, hård, listig och en väldigt duktig avslutare som Henrik Mark. Resten av Qviding kämpade på duktigt de med men det var just en spelare som utmärkte sig! Så synd att inte kunna se honom i gothia cup mer 🙁 Hoppas du fortsätter med bloggen och all lycka till i framtiden! 🙂

  2. Pingback: Kevin Ackermann, den största talangen jag sett sedan Carlos Strandberg – Ungdomsfotboll.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Landskamper för F05-landslaget Landskamper för F05-landslaget

Landskamper för F05-landslaget

Flickfotboll

Bästa målvaktshandskarna inför säsongen Bästa målvaktshandskarna inför säsongen

Bästa målvaktshandskarna inför säsongen

Ungdomsfotboll

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

Götaholm BK:s stora talang Karlson Nwanege till BK Häcken

Pojkfotboll

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

Vincent Lillskog – matchens bästa spelare när GAIS körde över Falkenbergs FF

Pojkfotboll

Ungdomsfotboll.se & Stanno lanserar en shop med fokus på målvaktsutrustning

Ungdomsfotboll

IF Väster bjöd på en fartfylld träning

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet