fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Angereds Kevin Ackermann utsedd till matchens lirare

Publicerad

den

Vad sägs om att Angered FC med spelare som är födda 2000 & 2001 spelar i B15-klassen? Vad sägs om att Angered FC är klara för a-slutspel? Riktigt bra prestation och idag fick jag se dom spela mot IF Tarup/Paarup från Danmark.

Inför den sista gruppspelsmatchen mot danskarna hade man med sig en vinst och en förlust. Trots förlusten igår så gick man in med stort självförtroende i dagens match. Man möter äldre, mer fysiska och längre spelare men ändå gör man det riktigt bra. Danskarna hade inget att hämta i den här matchen, Angered kontrollerade matchen från början till slut och vann matchen med 0-2.

Laget har spelare som Fonti Kanu,  Socras-enok Songo & Kevin Ackermann. Den sistnämnda har även ögonen på sig från Manchester City och har redan varit där om tränat om jag har uppfattat det hela rätt. Han är född 2001 och hade stundtals lekstuga med spelarna födda 1999.

Angered är som sagt klara för a-slutspel och 64-delsfinal, där väntar IF Elfsborg. Den matchen spelas redan idag på Inlag 9 och startar 18:30.

Nu håller jag tummarna för detta duktiga gäng och hoppas på att man vinner mot IF Elsborg. Lycka till och tack för den fina uppvisningen tidigare idag.

Kevin Ackermann utsågs inte helt oväntat till matchens lirare av bloggen och varumärket Stanno. Stort grattis!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media