Connect with us

Pojkfotboll

Gästträning: Tack Partille IF P-02 för att jag fick besöka er

Hönö/Björkö, Holmalund, Hönö IS, IF Väster har hittills haft mig som gästtränare. I torsdags var det Partille IF P-02 tur att få besök av mig. Jag har nog aldrig skrivit om Partille IF under mina 4 år som jag har bloggat om ungdomsfotbollen. Så att få besöka Partille IF och deras pojkar födda 2002 kändes extra kul.

Totalt kom 36 spelare till träningen och jag måste erkänna att det blev en stor utmaning. Det är inte lätt att ordna en träning för 36 spelare som ensam ledare. Men jag tycker ändå att jag klarade av det väldigt bra. Allt tack vare dessa motiverade och duktiga spelare.

Läs vad Partille IF P-02 tyckte om mitt besök hos dom:

En härligt varm & solig höstdag 18 september kom Rudy Alvarado och gästade oss ( Partille IF P02 ). Vi ledare & grabbarna har följt Rudy på bloggen och läst lite om tidigare gästträningar vilket gjorde att vi tog kontakt, till vår förtjusning blev det ett ja . 36 killar kom till träningen denna dag så det skulle bli fullt upp för Rudy. Det var fullt fokus från början, riktigt kul att se alla killar stå tysta och lyssna inför varje övning.

På träningen var det stort fokus på teknik/passningar och en hel del lekar vilket var uppskattat av killarna. Hela träningen genomfördes i högt tempo och man märkte att Rudy hade full kontroll & mycket erfarenhet av ungdomsfotboll trots stort antal killar. Roligt att se hur han fick killarna att applådera och heja på varandra under hela träningen så att stämningen var positiv hela träningen igenom.

Vi kan varmt rekommendera andra föreningar till att bjuda in Rudy som gästtränare & på så sätt få tips om nya bra övningar mm.

Mvh Daniel, Partille 02

****

Jag vill återigen tacka Partille IF P-02 för att jag fick träna er. Det var riktigt kul och jag hoppas kunna se er spela match snart.

Nästa vecka den 24 september besöker jag Onsala BK F-00. Ser verkligen framemot det.

Är det så att ert lag är intresserade av att boka mig som gästtränare, maila mig för mer information rudy(@)rudyalvarado.com

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Partilles William Svensson stod för matchens enda mål – Ungdomsfotboll.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Populärt

IFK Göteborg skriver proffskontrakt med Thilda & Victoria

Flickfotboll

Jämn drabbning mellan IF Väster & IF Warta

Flickfotboll

IFK Göteborg glänste och vann

Flickfotboll

Video: Alla målen från AFC Göteborgs storseger mot IF Väster

Pojkfotboll

Storseger för AFC Göteborg i seriepremiären

Pojkfotboll

Qvidings träning bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder

Flickfotboll

IF Väster bjöd på en fartfylld träning

Flickfotboll

Ny spännande tjejsatsning – Hisingsbacka FC & Backatorp IF startar samarbete

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet