fbpx
Connect with us

Uncategorized

Gais väljer att släppa Biskopsgårdens Maradona

Published

on

Vad håller Gais på med egentligen? Idag fick jag nyheten om att man ej valt att flytta upp en av Göteborgs bästa spelare född 1995. Meriton Qoraj heter han och gick från Lärje/Angered till Gais inför denna säsongen.

Jag har själv kallat honom för Biskopsgårdens Maradona i ett av mina tidigare inlägg. Jag valde att kalla honom för det för att han verkligen håller hög klass, väldigt hög klass. Men här ser jag och Gais tydligen väldigt olika på fotboll.

Någonstans här tappar jag hoppet för Svensk fotboll, speciellt när man gör en sådan här grej. Hur kan man inte se potentialen i den här spelaren? Hade han inte rätt karaktär eller? Ryser bara jag skriver ordet karaktär, vem kom på att få in det ordet i fotbollen överhuvudtaget?

Är faktiskt upprörd, som ni kanske märker, men det är helt ofattbart för mig hur Gais valt att inte förlänga med Meriton. Hur tänkte dom här egentligen?

För mig kan Meriton redan nu spela väldigt högt upp. Det hade varit en perfekt spelare för Gais nu när man ändå skall spela i Superettan nästa säsong.

Hoppas att Meriton hittar en ny klubb snart, en klubb som kan fotboll.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Comments

2 Comments

  1. Per Larsson

    nov 16, 2012 at 4:17 e m

    Helt ofattbart att en så kvick, snabbt liten spelare med så mycket kraft, känsla och bollsinne ej får chansen. Dåligt Gias!

  2. Insider

    nov 16, 2012 at 6:18 e m

    Inte första gången sånt här händer i Gais föreningen har ingen koll på sina grabbar vilka talanger det finns i vissa men lyfter hellre upp spelare som är tränar favoriter!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media