fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Fyra spelare presenterade, vi blev New Balance ambassadörer

Published

on

Under december har bloggen tillsammans med New Balance sökt efter 4 spelare som skall bli ambassadörer för varumärket. Vi fick in över 170 ansökningar, något som vi blev oerhört glada över.

Under gårdagen så presenterades dom 4 utvalda spelarna via en livesändning på nya appen Periscope. Ca 200 personer följde livesändningen. Bloggen tillsammans med New Balance kan stolt presentera följande spelare som kommer att ingå i Team NB Football Sweden och bli ambassadörer för varumärket.

Vi säger stort grattis till:

  • Sebastian Lagerlund P-02 – BK Häcken
  • Elvis Lindqvist P-02 – Mossens BK
  • Benjamin Toledo P-01 – BK Häcken
  • Sebastian Hansson P-01 – Azalea BKDetta får dom som New Balance ambassadör:

Som ambassadör för New Balance kommer dom att ha en tät kontakt med New Balance Sverigekontor i Göteborg. Dom kommer att få en tydlig insyn i hur varumärket arbetar med sin fotbollskollektion på både internationell och svensk nivå.

Dom ingår i ett team med flera stora stjärnor och kommer att förses med produkter samma dag de släpps på marknaden. När t.ex. Aaron Ramsey eller Vincent Kompany beträder planen med helt nya New Balance skor så gör dom också det. Dom blir även en viktig del av utvecklingen av varumärket då den feedback dom ger kommer bidra till framtida produktutveckling.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media