Connect with us

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/rudyalva/public_html/wp-content/themes/jawn/parts/post-img.php on line 73

Flickfotboll

Future Cup: Kärra KIF F-99 föll i finalen mot starka Bröndby

Idag på finalarenan Heden 3 drabbades Kärra KIF och Bröndby återigen samman och denna gång var det i finalen för flickor 15.

Till skillnad från matchen i lördags så var det här mer utav en ensidig historia, Bröndby visade prov på ett oerhört skickligt passningsspel och en speluppfattning som jag aldrig tidigare beskådat från damfotbollen. De rullar boll i backlinjen, instick till centrala mittfältare för att sedan komma djupt på kanterna, ja det var stundtals spel mot ett mål där danskorna till slut vann med 3-0.

Till en början var matchen jämn på det vis att Bröndby inte lyckades få hål på Kärra, man skapade lägen men backlinjen stod upp bra mot Bröndbys ack så skickliga anfallare, det dröjde till matchminut 31 innan Kärra blev tvungna att kapitulera, därefter gick luften ur Kärra och offensivt kom inte tjejerna upp till den standard som jag är van att se dem spela på.

Det är flera av dessa danska tjejer som jag kommer att fortsätta följa på helspänn då det verkligen finns potential till att bli riktiga stjärnor. En av dessa var den fruktansvärt tekniska Maria Hovmark, jag hoppas att hon slipper skador och kan fortsätta utvecklas, då finns alla chanser i världen att hon en dag spelar för en riktigt stor klubb.

Jag tackar för en fin turnering från bägge lagen och grattar återigen Bröndbys F99 till segern av Future Cup 2014. Måste även säga att Kärra KIF gjorde en väldigt fin turneringen med tanke på att tjejerna inte spelat så länge med varandra. Bra jobbat!

/ /  Tom Andersson

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Götaholm BK:s stora talang Karlson Nwanege till BK Häcken

Pojkfotboll

NIC – Nordic Invitational Cup tvingas ställas in

Ungdomsfotboll

Även Girls Elite Cup tvingas ställa in

Flickfotboll

Future Cup ställer in fotbollsfesten! “Hälsa och er säkerhet kommer i första hand”

Ungdomsfotboll

Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Ungdomsfotboll

Visst ses vi i Danmark över Kristi Himmelsfärd?

Ungdomsfotboll

Gothia Cup: Jonsereds IF tog tre nya poäng

Pojkfotboll

Vi vann Future Cup 2019

Ungdomsfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet