fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Futsal-SM: Socras Enok Songos två mål räckte tyvärr inte

Publicerad

den

Klockan 17:00 drog första matchen igång i Futsal-SMLundbystrand. FC Frölunda var först ut och man fick möte Eslövs BK. En match man startade på bästa möjliga sätt. Socras Enok Songo gör 1-0 till Frölunda i början av matchen och man spelar riktigt bra.

Socras Enok Songo gör även 2-0 för sitt Frölunda och det kändes som att matchen var avgjord. Men Frölunda spelar väldigt, väldigt bra i det offensiva men slarvar rätt mycket i det defensiva, något som sedan skulle straffa sig. Man tappar tyvärr till 2-2 vilket också blev slutresultatet. Jag tycker att man sätter sig i för många onödiga situationer och att man slarvar för mycket. Matchen är inte färdigspelad bara för att du leder med 2-0, det gäller att spela tills domaren blåser av.

Jag vet att FC Frölunda kommer att lyfta sig till morgondagens match där Älvsjö AIK FF väntar. Den matchen startar klockan 09:00 @ Lundbystrand 1.

En spelare som jag bara njuter av att se spela heter Tarek Abdul Rahim i FC Frölunda. Jag har skrivit om honom innan, då spelade han för Assyriska BK och om jag har fått rätt information så skall han nu spela för BK Häcken. Han är magisk, punkt slut.

Nu håller vi tummarna att FC Frölunda fixar detta imorgon, jag tror på er!

Vi ses väl imorgon? Du kommer väl och stöttar lagen från Göteborg?

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media