fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Futsal-SM: Får vi 3 SM-Guld till Göteborg? I helgen får vi svaret

Published

on

Nu till helgen är det äntligen dags för Futsal-SM finalspel i Lundbystrand. På fredag rivstartar det hela med dessa matcher:

SM Futsal pojkar 17 år, slutspel grupp A
18:40 Lärje-Angereds IF – Carlstad United BK
SM Futsal pojkar 17 år, slutspel grupp B
19:05 Fässbergs IF – BK Forward
SM Futsal flickor 15 år, slutspel grupp A
17:00 Eriksbergs IF – DFF Kristianstadstjejerna
SM Futsal pojkar 15 år, slutspel grupp A
17:00 Gunnilse IS – Kristianstads FF

För det första måste jag säga att jag är imponerad att våra Göteborgslag tagit sig så här långt. Riktigt bra jobbat.

Lärje/Angered:
I omröstningen på bloggen så har ni tippat att Lärje/Angered kommer att gå längst i Futsal-SM. Jag kan vara beredd att hålla med om det men vi skall inte helt räkna bort dom andra lagen. Lärje/Angered vann SM förra året och har en titel att försvara.

Fässbergs IF:
Fässberg kan vara det laget från Göteborg som är bäst på futsal rent taktiskt och tekniskt. Men tar dom sig hela vägen till finalen? Vad tror ni? Deras tränare har bra erfarenhet av sådana här matcher då han tog ett SM-guld med Fässbergs P-94or.

Eriksbergs IF:
Även om jag gillar och tror mycket på Lärje/Angered så skall dessa tjejer ha minst lika mycket uppmärksamhet. Jag vet att deras tränare Maria Nylander förberett dessa tjejer väldigt väl och det skulle inte förvåna mig om dom står där med ett SM-guld när helgen är slut.

Gunnilse IS:
Det är några som har klagat över att jag inte skrivit något om Gunnilse IS P-98. Men jag kan liksom inte skriva om något lag jag inte har sett spela själv tyvärr. Skall dock försöka hinna se dom nu till helgen. Vad jag förstår så har laget kört över alla lag fram tills nu vilket i sig är mycket imponerande.

Jag väntar mig en helg fullspäckad med bra matcher och jag hoppas innerligt att vi får tre SM-Guld till Göteborg.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss