fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Futsal-SM: Eriksberg visade vilket lag som bestämmer i den här staden

Publicerad

den

Den sista matchen jag såg för dagen var den mellan Eriksbergs IF F-17 och IS Halmia. Man kände att spelarna, föräldrarna och ledarna var lite spända inför denna match. Jag var lika spänd och nervös skall jag erkänna.

Inför matchen fick jag reda på att Halmia mer eller mindre samlat ihop dom duktigaste spelarna från olika lag inför detta SM. Något som gjorde mig ännu mera nervös. Jag fick frågan om vad jag trodde att resultatet skulle bli i denna match, jag svarade blygsamt 2-1 till Eriksberg. Personen som frågade trodde på en 4-2 seger till Eriksbergs IF. Han fick nästan rätt, Eriksberg vann med hela 6-2. Man körde över Halmia totalt.

Vad skall man säga om detta lagbygge? Jag finner inga ord. Det här laget blir bara bättre och bättre, inte bara spelarna utan ledarna, föräldrarna och hela organisationen kring laget. Jag tror på ett SM-final på söndag, vad tror ni?

Målskyttar i dagens match:
Elin Persson, Michalea De Feo, Felicia Svanström, Moa Helgesson och Amanda Hjelle.

Kul att Amanda Hjelle var tillbaka i laget och kul att hon fick göra mål idag. Eriksbergs spelar sin andra match i gruppen imorgon (lördag) med start klockan 11:30 på Lundbystrand 1. Mostånd: Vaksala SK.

Du kommer väl och hejar på våra Göteborgslag? Vi ses på Lundbystrand imorgon!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media