fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Futsal-DM: Lottningen har kommit för slutspelet

Publicerad

den

I helgen avgjordes som ni vet de sista gruppspelsmatcherna i årets upplaga av Futsal-DM och nu stundar ett slutspel, ett slutspel som på många håll ser fruktansvärt ovisst ut, i mina ögon kan alla lag slå alla, visst finns det vissa favoriter men för den delen är ingenting avgjort fören den stund då domaren blåser av matchen.
Nedan ser ni alla kvartsfinaler för pojkar 00 och samtliga matcher spelas på lördag 17/1.

Angered FCGunnilse IS
09:00 @ Hammarkullens sporthall

Gunnilse är det enda laget som egentligen imponerat futsalmässigt på mig under de matcher jag tittat på och på andra sidan har vi Angered FC som gått utan poängtapp i 35 raka matcher i seriespel, lägg därtill kryddorna angeredsderby och revanschlusta så har vi på pappret den antagligen bästa futsalmatchen. Jag kan garantera att det kommer vara kamp från båda lagen under hela matchen.
Termometern säger inför matchen glödhett.

Mölnlycke IFBackatorp IF
09:45 @ Hammarkullens sporthall

Mölnlycke tappade enbart poäng i en match under gruppspelet och det var en uddamålsförlust mot ansett starka futsalföreningen Fässberg och går in i sin kvartsfinal som segrare av grupp 3 mot Backatorp som knep sin kvartsfinalplats genom att bli bland de två bästa treorna men som faktiskt är en av klubbarna som släppt till minst bakåt, öppen match där jag tror det hela kan avgöras efter förlängning.

Fc AmhultTorslanda IK
10:30 @ Hammarkullens sporthall

Ojojoj, detta är den absolut hetaste matchen enligt mig, ett riktigt derby, klubbarna som tränar på samma plan och ett lag som tidigare tillhört det andra, kan det bli mer rivalitet än såhär?
FC Amhult har övertygat hittills under gruppspelet med idel segrar rätt igenom och 17-5 i målskillnad medan Torslanda haft många jämna kamper, oavsett tidigare resultat är detta en match som kan sluta precis hur som helst. De laget med mest vilja kommer att vinna den här matchen, det skriker psykologi redan nu.

Landvetter ISFC Frölunda
11:15 @ Hammarkullens sporthall

Bägge lagen har faktiskt imponerat under gruppspelet, Landvetter spelade bland annat jämnt stora delar av matchen mot Angered FC och var det enda laget som lyckades hänga med dem poängmässigt. FC Frölunda förlorade bara en match och det var med många spelare borta mot seriesegrarna Mölnlycke.
På förhand öppen match där dagsform kommer att avgöra.

// Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media