fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Viktor Asker bli ny chefstränare för Utsiktens BK:s P17-lag ”Potential till att verkligen utmana”

Publicerad

den

Utsiktens BK som har något väldigt intressant på gång på ungdomssidan har nu gjort klart med en ny chefstränare för P17-laget.

Läs också: Alai Ghasem lämnar BK Häcken – ansluter till IFK Göteborg ”Första tiden har varit helt fantastiskt”

Nya chefstränaren heter Viktor Asker och kommer närmast från Mölnlycke IF:S organisation.

– Det känns bra att kunna knyta Viktor till oss. Han är en ung tränare med stort driv och ett nytänkande men som också kommer in med erfarenhet från såväl seniorfotboll som akademiverksamhet, säger akademins utvecklingsansvarige David Eklöf till deras hemsida.

och så här säger Viktor Asker själv om sitt nya uppdrag.

– Det känns alltid spännande att anta ett nytt uppdrag och implementera alla idéer man har. Där får man vara noga så man får ut det i små doser så vi får till konceptet i bra tid. Mina förväntningar är att vi gör allt vi kan för att maximera prestationen varje dag för att få förutsättningarna till att få så många som möjligt att gå upp i U19.

Läs också: Dana Cup: Utsiktens BK klara för 8-delsfinal ”Vi gör det väldigt bra”

Vad vet du om truppen och klubben hittills?
– Truppen är en spännande trupp med blandade spelare som kommer från Näset och utifrån. Mer eller mindre utvald från den tidigare ledarstaben som jag känner god tilltro till där karaktär varit i fokus. Utsikten har en god potential till att verkligen utmana och som störst i västra Göteborg så ska man göra det. Med Näsets förutsättningar på Åkered så har spelarna inget att klaga på och det samarbetet är en bra grund för fortsättningen

Läs också: Följande P17-lag skall göra upp om guldet i Ligacupen

Viktor Asker kommer att leda laget tillsammans med Viktor Fredues, Sebastian Abrahamsson, Mats Engström, Jonathan Rasmussen och Gunilla Jansson.

Den 2:a februari drar Ligacupen igång och det blir Viktor Asker och lagets första utmaning tillsammans. Man ställs mot BK Häcken för att sedan ställas mot IFK Göteborg, GAIS, Karlstad BK och IF Elfsborg.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media