fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Felix Martinsson tvåmålsskytt i krossen mot Huddinge IF

Published

on

I söndags så tog BK Häckens U17 emot Huddinge IFGothia Park Academy. Något har ju hänt med Häcken, har ju verkligen höjt sig på senare tid. Dels spelar man lite bättre fotboll och även vinsterna har kommit.

Kan det vara a-lagets framgång som har speglat av sig på akademin? Jag hoppas verkligen det, för så pass duktiga spelare har man. I ett samtal med Häckens akademiansvarig Tomas Andersson så var man väldigt inställda på slutspelet och en eventuell SM-final.

I matchen mot Huddinge IF vann man med hela 10-0, ett mycket imponerande resultat. Frågade Huddinge vad man tyckte om matchen mot Häcken och fick följande svar: Vi gjorde vår absolut sämsta match i år. Men som sagt, vi skall inte ta ifrån Häcken något. Häcken är seriens bästa lag sade Kristian Ellerstad i Huddinge IF.

Som ni säkert förstår så var det många olika målskyttar i BK Häcken men extra kul att Felix Martinsson fick göra två av dom.

Som det ser ut just nu så är Häcken klara för slutspel och det skall bli riktig kul att följa.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media