fbpx
Connect with us

Blogg

Ett bra & intressant möte med FC Barcelona-skolade tränaren Daniel Sjöstrand

Published

on

Igår hade jag ett väldigt intressant och bra möte. Jag åkte till Condeco vid Domkyrkan för att träffa Daniel Sjöstrand som nyligen flyttat tillbaka till Göteborg från Barcelona.

Läs också: Total dominans av FC Barcelona i Lennart Johansson Academy Trophy

Han har tidigare varit tränare för bland annat BK Häcken och Qviding FIF. Nu har även FC Barcelona på sitt cv efter att ha jobbat och skolats som tränare i storklubben.

Han är tillbaka i Göteborg och vill dra igång ett projekt där FC Barcelonas modell skall implementeras därav mitt möte med honom. Det han presenterade lät oerhört spännande och det skall bli intressant att följa hans projekt framöver.

Läs också: En härlig helg med Tränarsymposiet & FC Barcelona

FC Barcelona och deras fotbollsfilosofi är något jag verkligen gillar och det är en fotbollen jag föredrar. Kul att vi har en tränare i Göteborg som har blivit skolad i den miljön, något som kan vara väldigt bra för fotbollen i Göteborg.

Läs också: Video: Här är FC Barcelonas nästa stora stjärna

Jag lovar att hålla er uppdaterade kring projektet då jag själv är spänd på att se vart detta tar vägen. Tack Daniel för ett bra och intressant möte igår.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media