fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Eskilscupen: Wilma Henriksson tvåmålsskytt när Azalea BK vann över Munka Ljungby IF

Published

on

Precis som Eskilsminne IF så har Azalea BK F15 inlett turneringen väldigt starkt. Man startade dagen med att besegra Bredaryd Lanna IK med 4-2.

Läs också: Eskilscupen: Bra start av Sävedalens IF – slog Hammarby IF

Jag kom lagom till deras andra match, den mot Munka Ljungby IF och fick se Wilma Henriksson göra 1-0 till Azalea BK. Sedan utökade Azalea BK sin ledning, den här gången via ett självmål av Munka Ljungby IF.

Men så i slutet fick jag se Wilma Henriksson göra 3-0 till Azalea BK. Wilma brukar spela på mittfältet men idag spelade hon som anfallare. Vet att hon var lite nervös inför uppgiften men hon skötte det hur bra som helst, en anfallare skall ju göra mål och i den här matchen så stod hon för två av målen. Helt godkänt eller vad säger ni?

Läs också: Azalea BK F-02 vet hur fotboll skall spelas, tack för den fina uppvisningen idag

Wilma Henriksson är en av dom spelarna i Göteborg som jag rankar som en av dom stora talangerna i F02-kullen. Hon gjorde mig inte besviken idag och det gjorde inte Azalea BK heller.

Läs också: Jämn match slutade med tre poäng till Azalea BK

Stor grattis till båda segrarna idag, skall bli kul att följa er under turneringen. Imorgon väntar Varbergs BoIS FC i gruppspelets sista match. Den matchen startar 16:20 och spelas på Västergårds IP 5.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss