fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Jonathan Enzo Arnet ny tränare för Varbergs BoIS P16-lag

Published

on

Jag har ju haft äran att många spelare genom åren men även många tränare. En tränare som jag följt väldigt nära och som blivit en väldigt nära vän är Jonathan Enzo Arnet som för ett par veckor sedan blev klar för Varbergs BoIS FC.

Läs också: En pratstund med Västra Frölundas nya huvudtränare Jonathan ”Enzo” Arnet

Han kommer att vara huvudtränare för klubbens P16-lag och utöver det så kommer Jonathan Enzo Arnet även att ha rollen som spelarutvecklare i A-laget där fokus kommer ligga på individuell utveckling för de yngre seniorspelarna.

Jonathan har dom senaste två åren tillhört Jönköping Södra IF där han varit huvudansvarig för deras P19-lag. Om två dagar går flyttlasset till Varberg och så här säger han till klubbens hemsida om det nya äventyret som väntar.

– Det känns väldigt bra att komma till en klubb som Varberg som just nu är inne i en väldigt positiv trend efter en fantastisk första säsong i Allsvenskan. Klubben är ambitiös och vet vart man vill samtidigt som jag känner att man är väldigt ödmjuk.

Läs också: Framtiden för Ungdomsfotboll.se

Jag ser framemot att följa honom i Varbergs BoIS FC och jag är helt övertygad över att han kommer att göra ett kanonjobb även där.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media