fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Elitettan: Tack för den fina uppvisningen Hovås/Billdal IF

Publicerad

den

Precis hemkommen från ett soligt och regnigt Valhalla. Jag har sedan förra säsongen velat titta på Hovås/Billdals damer då jag hört så mycket gott om dom. Tyvärr hann jag inte med att se dom förra säsongen men idag hann jag äntligen med det. Och vilken match jag bjöds på, Hovås/Billdal vinner matchen med hela 6-0 mot Bollstanäs SK. 

Man spelar en mycket fin fotboll, man försöker rulla boll och vara det laget som för spelet vilket dom lyckas med väldigt bra. I början var man lite slarviga samt nonchalanta framför mål. Något som man tog tag i direkt efter man tagit ledningen med 1-o genom Pernilla Milton som för övrigt gjorde tre mål i dagens match.

En spelare som jag har skrivit om väldigt mycket här på bloggen var med i dagens match. Hon spelade som högerback och heter Maja Göthberg. Hon spelade då för Kärras duktiga 1997 och gick sedan vidare till Qviding FIF för att sedan starta i Elitettan med Hovås/Billdal. Det var riktigt kul att se.

En annan spelare som jag länge velat se heter Amanda Hallesjö och idag fick jag äntligen se henne spela. Hon spelade som vänsterback och gjorde det riktigt bra. Hennes speed, teknik och hennes känsliga vänsterfot får ett väldigt stort plus av mig.

Tack för en mycket fin uppvisning Hovås/Billdal, det här får jag göra om.

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media