fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Elin Jirdén blir sponsrad av varumärket HW-Gloves

Publicerad

den

Som ni vet så följde jag Eriksbergs IF och deras duktiga F98-lag ganska mycket förra säsongen. Jag har sedan första matchen imponerats av deras målvakt. Hon arbetar i det tysta och tar inte så mycket plats. I mål är hon fantastiskt bra och ger laget en otroligt trygghet där bak. Hon har räddat laget vid flertal tillfällen och är en otroligt viktig spelare i laget.

Förra säsongen hade jag tänkt att sponsra henne med målvaktshandskar via någon samarbetspartner. Tyvärr gick det inte med Stanno då vi letar efter en målvakt född 1999. Så den platsen fanns tyvärr inte. Efter hennes mäktiga insats under Futsal-SM bestämde jag mig att ta tag i det här på riktigt. Så i dagarna lyckades jag förhandla med HW-Gloves som nu går in sponsrar henne med målvaktshandskar. Ett märke som växer för varje dag och har bland annat ett stort avtal med BK Häckens ungdomssektion.

Så idag blev det äntligen officiellt, Eriksbergs duktiga målvakt Elin Jirdén blir sponsrad av varumärket HW-Gloves. Jag besökte henne på dagens träning och överlämnade dom första handskarna från HW-Gloves. Är otroligt glad över att det här gick att ordna och jag vill passa på att tacka HW-Gloves för ett mycket fint samarbete.

Jag och http://www.hw-gloves.com önskar Elin Jirdén all lycka till den här säsongen.

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media