fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Eddie Hernandez målskytt mot Varberg Bois!

Published

on

Lördagen bjöd även på matchen mellan BK Häcken och Varberg BoisValhalla. Solen var framme och man kände verkligen att våren är på väg. Underbart väder att kolla fotboll på.

BK Häckens första halvlek var väl inget att hurra för och det gör mig lite orolig. Jag såg inte BK Häcken jag såg förra säsongen. Hur kommer det sig? Har det med att man har alldeles för många nyförvärv? Känns väldigt osäkert detta och det gör mig orolig som sagt. BK Häcken har ju spelat en del matcher nu och spelet borde i stort sätt sitta nu tycker jag.

Andra halvlek spelade dom upp sig ordentligt och jag kände igen mitt BK Häcken. Jag vill ju se BK Häcken rulla boll och spela fin fotboll precis som förra säsongen. Det är väl det vi betalar för?

Det som var extra kul är att BK Häckens nya anfallare Eddie Hernandez från Honduras äntligen fick göra mål. Kul för honom och bra för hans självförtroende. Dock tycker jag att BK Häcken använder Eddie Hernandez fel, han ska spela som target. Han är bra på huvudet och skall röra sig inne i boxen.

BK Häcken vann matchen med 3-0 och var ju självklart värda det trots det dåliga spelet. Varberg Bois höll tyvärr inte så hög klass och dom kommer få det svårt i Superettan. Känns som att Qviding har bytts ut mot Varberg Bois. Ett till fiasko!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media