fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Distriktslag: Bra träning med flickor 1999 igår

Publicerad

den

Igår samlades distriktslagen för pojkar och flickor födda 1999. Träning på Klarebergsvallen väntade och jag var på plats. Först ut var flickorna födda 1999 som drog igång sin träning under ledning av Camilla Ackerfors, Stephan Engström och Jim Lundqvist.

Jag måste erkänna att jag har ganska dålig koll på flickorna födda 1999. Under gårdagens träning försökte jag få bättre koll på vilka spelare som kommer att representera Göteborg under året. Och precis som pojkarna födda 1999 så måste jag säga att vi har ett riktigt bra lag även på flicksidan.

Det var kul att se bland annat Kärras målvakt Karolina Bucaro Stenman som jag hört så mycket gott om. Kul att Kajsa Lunman är med, hon är en av målvakterna som sponsras av varumärket Stanno.

Bland utespelarna så har vi Maja Henriksson, Ronja Henriksson, Tilda Andreasson, Elin Johansson, Julia Andborn, Elin Krokström och Olivia Aas som ser mycket intressanta ut. Det skall bli spännande att se vilka spelare som kommer att få chansen att följa med på Götalandslägret samt Elitflicklägret.

Nu är det bara en samling kvar med distriktslaget innan det är dags att förbereda sig för Götalandslägret. Det finns dock en spelare som jag saknar i denna uttagning och som jag tycker förtjänar en chans. Hon heter Victoria Olsson och spelar för Hönö/Björkö. En mycket stabil mittback med en fantastisk spelförståelse. Jag får hålla tummarna och hoppas på att hon får chansen till nästa samling.

Tack för att jag fick följa er träning igår.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media