fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Den 1 november släpps nomineringarna till Årets spelare 2014

Publicerad

den

Säsongen 2014 har varit en helt fantastisk säsong. Nu börjar säsongen lida mot sitt slut och det har varit en ära att följa åldersgruppen födda 1999 som jag gjort i år.

Jag har fått se otroligt många bra matcher och spelare. Jag har stött på många duktiga ledare och tränare som lägger ner enormt mycket tid på sina lag. Vilket är kul att se.

Nu har det blivit dags att börja fokusera på Årets spelare 2014 födda 1999. Förra året blev Hakim Al Sultan (BK Häcken) & Paulina Longum (Askims IK) framröstad till Årets spelare av er läsare. Första året (2012) blev Ihab Naser framröstad till Årets spelare.

Den 1 november kommer nomineringarna att släppas här på bloggen. Jag kommer att presentera 10 pojkar och 10 flickor födda 1999 som jag tycker har gjort extra bra ifrån sig denna säsongen och som förtjänar att utses till Årets spelare 2014. Dessa nominerade spelare kommer ni sedan att kunna rösta på här på bloggen.

Detta inlägget är er sista chans att tycka till genom att kommentera här nedan om vilka spelare ni skulle vilja se nominerade.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media