fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Dana Cup: Träslövsläge IF besegrade Hausvik FK – klara för 32-delsfinal

Published

on

Tyvärr har det varit en del förseningar under den andra speldagen här på Dana Cup. Detta har gjort att vi har varit tvungna att pussla om vårt schema flera gånger under dagen. Hur detta är möjligt med tanke på att det bara är andra dagen samt gruppspel förstår vi inte riktigt men nu släpper vi det.

Läs också: Dana Cup: Adam Mugoya lyste när Azalea BK besegrade Nøtterøy IF

En match som kom i kläm var matchen mellan Träslövsläge IF från Varberg och Hausvik FK från Norge. Men först backar vi bandet lite, igår inledde nämligen Träslövsläge IF turneringen genom att besegra Eidanger IL från Norge med 5-0. Igår spelade man även sin andra match i gruppspelet, en match som man tyvärr förlorade med 1-4. 

Idag var det nya tag och på plats fick vi se ett oerhört taggat Träslövsläge IF. Man skapade målchanser direkt och man fick många hörnor med sig. Det var just på en hörna som Träslövsläge tog ledningen med 1-0, målskytt nummer 25 i Träslövsläge IF. (Tyvärr har vi inget namn på honom).

Läs också: Dana Cup: Vasst anfallspel blev nyckeln i Varbergs seger mot Odds BK

Efter Träslövsläges ledningsmål och strax innan första halvlek var vi tvungna att lämna matchen då vi skulle hinna till nästa match. Detta på grund av att Träslövsläges match var försenad.

Läs också: Dana Cup: Rami Ghalib i fokus när Finlandia Pallo vann

Träslövsläge IF vann sin match med 2-0 och är nu klara för A-slutspels som tvåa i gruppen. Imorgon väntar 32-delsfinal, en match vi hoppas kunna bevaka ordentligt.

Bra jobbat Träslövsläge IF och vi ses imorgon!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media