fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Djurgårdens IF flyttar upp Hanna Ekengren till A-truppen

Publicerad

den

I helgen spelades inofficiella Skandinaviska Mästerskapen här i Göteborg och ett av lagen som deltog i turneringen var Djurgårdens IF. I laget fanns ingen mindre än duktiga Hanna Ekengren som i bronsmatchen stod för hela fyra mål i 5-1 segern mot Vålerenga IF från Norge.

Läs också: Hanna Ekengren fyramålsskytt när Djurgårdens IF vann

Dagarna innan Skandinaviska Mästerskapen blev det klart att Djurgårdens IF flyttar upp Hanna Ekengren till A-truppen. Hon har skrivit på för två år och kommer att få spela i OBOS Damallsvenskan nästa säsong. Hur grymt är inte det?

– Det känns jätteskönt, speciellt när jag hade en så knackig vår. Glad över att jag lyckades jobba mig tillbaka i form för att nu tagit mig till det mål jag hade i år. Jag siktade på a-truppen och det känns skönt att jag nådde dit. Inför nästa säsong så kan jag inte förvänta mig mer än att jag personligen gör mitt yttersta varje dag för att visa att jag förtjänat detta kontrakt, säger Hanna Ekengren till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Hanna Ekengren klar för Djurgårdens IF

Är väldigt glad för Hannas skull, haft äran att följa henne i några år och man såg redan under hennes tid i AIK att hon skulle ta sig långt.

Se en videointervju med Hanna i spelaren här ovan.

Stort grattis och lycka till Hanna!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media