fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Dana Cup: Adam Mugoya lyste när Azalea BK besegrade Nøtterøy IF

Published

on

Azalea BK:s P01-lag har varit ett lag jag stött på ett par år eftersom jag själv varit verksam i samma årskull fast i andra föreningar. Dom har alltid varit väldigt hårt arbetande och haft många duktiga spelare. Just därför var jag extra nyfiken på att se deras P02-lag som deltar i årets Dana Cup.

Idag under eftermiddagen spelade dom sin första match och ställdes mot norska Nøtterøy IF. En ganska jämn och händelselös match inledningsvis, men efter att dom bägge lagen känt på varandra så tog Azalea tag i taktpinnen och gjorde 1-0 genom lagkaptenen Lucas Johansson fint framspelad utav Pablo Estrada Hammarbäck.

Man utökade sedan sin ledning till 2-0 efter att Adam Mugoya utnyttjat en högt stående backlinje och ryckt sig förbi till ett friläge målvakten och placerade in bollen.

Matchen gick till halvtidsvila med ställningen 2-0 och spelmässig fördel för Majorna-laget.

I andra halvlek utökade Adam Mugoya till 3-0 innan Fabian Karlsson Johnsson kunde göra 4-0. Strax därefter lämnade vi anläggningen för att hinna vidare till nästa match på grund av att Azaleas match var försenad.

Matchen slutade sedan 6-0 till Azalea, vilken skön inledning av turneringen. Grattis!

// Jonathan Enzo Arnet

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media