fbpx
Följ oss

Blogg

Dags att engagera sig i föreningslivet igen

Publicerad

den

Har jag sagt att jag älskar föreningslivet? Vet att jag blev förtjust i föreningslivet väldigt tidigt och om jag minns helt rätt så satt jag i en styrelse redan som 17-åring. Sedan dess har jag alltid varit engagerad i föreningslivet på ett eller annat sätt.

Vart kommer detta engagemang ifrån? Det är en fråga jag har ställt mig många gånger och det har nog att göra med att jag under mina unga år haft många duktiga ledare och tränare i min närhet. Dessa har i sin tur lärt och visat mig det fina med föreningslivet, något jag är oerhört tacksam för idag.

Men den senaste tiden har jag inte haft möjligheten att engagera mig då jobbet, familjen och bloggen tagit all min tid. Men så inför årets säsong så kände jag suget efter att engagera mig igen och så blev det också eftersom min dotter är i den åldern då hon skall börja i fotboll. Eller ja, hon har i alla fall åldern inne för att delta på ”prova på fotboll” nu till sommaren. Det är en av anledningarna till att jag ville engagera mig i föreningslivet igen.

Jag är ju den personen som gillar att man tillhör sin lokala förening och engagerar sig där. När jag såg att Slottsskogen/Godhem IF sökte nya styrelsemedlemmar så bestämde jag mig för att kontakta dom. Dom håller till vid Ruddalen och SIK-vallen som ligger i närheten av där vi bor så under årsmötet för några veckor sedan blev jag invald och sitter numera som ledamot i deras styrelse.

Oavsett om mina barn vill spela fotboll i framtiden så tycker jag ändå att det är fruktansvärt viktigt att engagera sig i föreningslivet. Det är där många människor formas till att bli goda samhällsmedborgare och det är där vi har möjligheten att påverka framtiden på nära håll. Det är viktigt att skapa goda förutsättningar för våra barn och ungdomar. Dom är trots allt vår framtid och har jag då möjligheten att påverka, inspirera, hjälpa och vägleda in det som väntar dom framöver så gör jag det mer än gärna. Det borde vi alla göra.

Jag hoppas att jag med min breda erfarenhet av föreningslivet, sportmarknadsföring och fotbollstränare skall kunna hjälpa Slottsskogen/Godhem IF och deras verksamhet på ett bra sätt. Arbetet har redan startat och jag ser fram emot en fantastisk säsong med föreningen.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Kommentar

1 Kommentar

  1. Joakim Broljung

    apr 2, 2017 at 11:30 e m

    Önskar dig och SG97 ett stort lycka till! Har förstått att det är en del stora grejer på gång framöver och där tror jag att du kan ha en viktig roll, med det nätverk som du har. Jag håller tummarna!

    En fd ledamot i SG97

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blogg

Med uppdrag att sätta Ungdomsfotbollen i rampljuset

Publicerad

den

Ni har väl inte missat att Newbody är ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se? Samarbetet är igång för fullt och för några veckor sedan blev jag kallad till en fotosession på Södra Larmgatan 14.

Fick inte så mycket mer information än så, väl på plats fick jag reda på att jag skall vara med i Newbodys katalog. Blev fotograferad och intervjuad av reklambyrån och nu har jag slutresultatet i min hand.

Vem hade trott att jag och bloggen skall fronta Newbodys katalog i några veckor framöver? Katalogen trycks i över 20000 exemplar och når över flera tusen människor. Magiskt! Tack Newbody för den här chansen!

Personligen tycker jag att intervjun blev väldigt bra och jag fick sagt väldigt många saker som är viktiga för mig. Jag tycker definitivt att du skall kolla in katalogen samt läsa intervjun. Tveka inte att höra av dig med lite feedback, du når mig bäst på rudy@ungdomsfotboll.se

Här finner du katalogen och intervjun: http://www.e-magin.se/paper/jj9d1n6n/paper/1

Nu kan vi väl dra igång säsongen 2019 på riktigt eller vad säger ni? Tack Newbody för den här chansen och tack för att ni är ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se. Det här kommer att bli hur bra som helst.

Behöver ni tjäna pengar till laget? Skall ni iväg på träningsläger eller turneringar som kostar väldigt mycket pengar och behöver få in pengar? Då tycker jag att ni skall starta en försäljning via Newbody, läs mer här: https://www.newbody.se/tjana-pengar

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Blogg

Blogg: En spännande säsong väntar

Publicerad

den

Nytt år, nya möjligheter och ny åldersgrupp att lägga allt fokus på. Förra året var det fokus på åldersgruppen pojkar och flickor födda 2003. I år kommer bloggen att ha fullt fokus på åldersgruppen pojkar och flickor födda 2004. Vi kommer även att snegla lite på åldersgruppen P/F-05 för att få ett litet smakprov på vad som väntar nästa säsong.

Läs också: Tre turneringar ni inte får missa nästa säsong

Vi startade säsongen 2019 med att bevaka Växjö DFF Invitational Cup som i år hade bjudit in några av Sveriges bästa F04-lag. En perfekt start på året då vi får en bra överblick över vilka spelare och lag som blir intressanta att följa i år.

Men innan vi drar igång ordentligt med bevakningen så vill jag passa på att tacka pojkar och flickor 2003 för att vi fått följa er förra säsongen. Självklart kommer vi att fortsätta följa åldersgruppen och även äldre spelare än så men med inte lika stort fokus som tidigare

Läs också: Newbody blir ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se

Vi sitter och planerar säsongen för fullt och redan nu har vi några nya och intressanta turneringar inbokade. Känns väldigt kul att få göra detta tillsammans med vår huvudpartner Newbody och vår partner OLKA Sportresor. Vi kommer inte att avslöja vilka det är ännu men vi kommer att göra det väldigt snart så håll ut. Vilka turneringar kommer ni att delta i under året? Hade vart kul att veta om vi stöter på varandra under året. Hör av er till oss.

Läs också: Guld till Djurgårdens IF i Växjö DFF Invitational Cup

Samma gäller med lag och spelare som vi absolut inte får missa i år. Ni kontaktar oss bäst via mail rudy@ungdomsfotboll.se eller via bloggens sociala medier. Länkar finner ni här nedan.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Blogg

Tack KIA Motors Sverige för tre fantastiska år

Publicerad

den

Den 30 mars för tre år sedan blev det officiellt att KIA Motors Sverige blev officiell huvudpartner till Ungdomsfotboll.se. Det var också då bloggen gick från att bevaka Göteborgs ungdomsfotboll till att bevaka ungdomsfotbollen i Sverige.

Läs också: KIA Motors Sverige + Ungdomsfotboll.se = sant

Sedan dess har bloggen vuxit något enormt både här på sajten men även på bloggens sociala medier. Samarbetet med KIA gav mig också möjligheten att jobba heltid med min passion som är just ungdomsfotboll.

Nu står jag här den 31 december 2018, tre år efter jag signerat avtalet med KIA. Jag ser tillbaka på tiden med stor glädje och stolthet då vi tillsammans med bloggläsarna lyckats bygga en av Sveriges största fotbollsbloggar.

Läs också: Ungdomsfotboll.se fyller 8 år idag ”Jag vet inte hur jag skall kunna tacka er”

KIA gav mig möjligheten att växla upp och det är något jag är evigt tacksam för. Vårt samarbete har varit helt fantastiskt och KIA och all deras personal har lärt mig så mycket genom åren. Dom har verkligen sett till att jag och bloggen växlat upp och gett mig alla tips och råd som jag behövt för att växa.

Men allt har sin tid! Dagen är kommen då det är dags att tacka KIA Motors Sverige för dessa tre fantastiska år och välkomna in det nya. Tack KIA och all personal, ni rules!

Under morgondagens kommer vi att presentera bloggens nya huvudpartner!

Gott nytt år och tack för ett fantastiskt år!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget
Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media