fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Utsiktens BK tog emot BK Häcken på ett soligt Ruddalen

Published

on

Fotbollsabstinensen har varit enorm den senaste tiden så idag fick jag äntligen komma ut och kolla lite fotbollen när Utsiktens BK tog emot BK Häcken på ett soligt Ruddalen.

Läs också: Ungdomsfotboll.se & Stanno lanserar en shop med fokus på målvaktsutrustning

Första gången jag ser detta Utsiktens BK under ledning av deras nya chefstränare Viktor Asker. Tycker att Utsiktens BK började matchen bra och gjorde det även hela första halvlek. Man får inte glömma att man möter ett riktigt bra lag idag.

BK Häcken är vassa, riktigt vassa måste jag säga. Det är otroligt hög kvalité på spelarna och det är också det som gör att det till slut rinner iväg resultatmässigt.

Oskar Ruuska ger BK Häcken ledningen med 1-0 en bit in i första halvlek och strax därefter kom även 2-0 efter att Liam Mekic frispelat Momodou Sonko. Hade totalt missat att Momodou lämnat Västra Frölunda IF för spel i BK Häcken. Kul!

Strax innan halvtidsvilan kunde Semir Bosnic göra 3-0 till BK Häcken. Sebastian Tipura tog emot bollen och spelade fram till Semir som stod rättvänd och som läckert kunde placera in den i målvaktens högra hörn.

Läs också: Dana Cup: Utsiktens BK klara för 8-delsfinal ”Vi gör det väldigt bra”

Tidigt i andra halvlek kunde Sebastian Tipura själv göra 4-0 till BK Häcken efter han nickat in bollen på en hörna och bara några minuter senare kunde Momodou Sonko göra sitt andra mål i matchen när han fick bollen snett inåt bakåt och enkelt kunde trycka in bollen i mål.

Utsiktens BK fick en reducering i slutet av matchen när Love Cardell fick till ett bra skott som letade sin in bakom BK Häckens målvakt. Tyvärr var det en alldeles för tuff match för Utsiktens BK den här gången. Man började bra men sedan blev BK Häcken alldeles för tuffa när dom lade in nästa växel.

Tycker dock att Utsiktens BK har något bra på gång och man har många duktiga lirare som jag gärna ser mer av framöver. Bra jobbat samtligt och tack för en underhållande match säger jag till båda lagen.

Tveka inte att höra av er när ni spelar nästa match.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss