fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Carlos Strandberg klar för belgiska storklubben?

Published

on

Dom senaste veckorna så har det spekulerats en del att Carlos Strandberg är på väg att lämna CSKA Moskva. Enligt Sportbladet så har Carlos skrivit på för den belgiska storklubben Club Brügge.

Läs också: Läs historien om Carlos Strandberg, från Hisingsbacka FC till CSKA

Carlos Strandberg startade sin fotbollskarriär i Hisingsbacka FC och valde sedan att gå till BK Häckens akademi. Han gjorde mycket bra ifrån sig i akademin och fick debutera i a-laget ganska snabbt.

Läs också: Kevin Ackermann, den största talangen jag sett sedan Carlos Strandberg

För er som följt bloggen sedan starten för sex år sedan vet att Carlos Strandberg är en spelare jag följt slaviskt. Att han skulle bli en av Sveriges största anfallstalanger såg man väldigt tidigt och jag är oerhört glad över att fått möjligheten att följa honom under dom unga åren.

Läs också: Carlos Strandberg är nu helt klar för CSKA Moskva

Nu har affären gått i lås. Enligt Sportbladets uppgifter har Strandberg skrivit på ett långtidskontrakt med Club Brügge: fyra och ett halvt år. Brügge deltog i Champions League-gruppspelet under hösten och toppar just nu den belgiska ligan. De köper loss svensken från hans kontrakt med CSKA Moskva skriver Sportbladet.

Läs också: Carlos Strandberg har debuterat i Allsvenskan

Helt rätt väg att gå för Carlos Strandberg, han behöver maximal speltid och det tror jag att han kommer att få i den belgiska storklubben. Om uppgifterna stämmer så passar jag på att önska Carlos Strandberg all lycka till i sin nya klubb.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media