fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Bra start av Ekerö IK i Ålborg City Cup

Published

on

Ett lag som har fått en bra start i Ålborg City Cup är Ekerö IK F15. Jag har under mina nio år som jag har bevakat ungdomsfotbollen i Sverige aldrig stött på Ekerö IK som förening. Så idag var det en stor dag och ännu roligare att laget vann båda sina inledande matcher i Ålborg City Cup.

Läs också: Ålborg: Bergums IF premiärvann mot CV Wieringermeer

Klockan 08:00 ställdes man mot Hammel GF från Danmark, en match som man vann med 0-1 och klockan 12:00 drog nästa match igång för Ekerö IF. Den här gången ställdes man mot Grenaa IF, även dom från Danmark.

Jag var på plats och fick se ett piggt Ekerö IK som skapade en del och lät
Grenaa IF jobba ordentligt. Grenaa IF fick en bra chans i slutet av första halvlek men Ekerös målvakt stod för en riktigt fin räddning.

Man gick till halvtidsvilan med resultatet 0-0.

Läs också: Halör: Älvsjö och Hässleholm delade på poängen

I andra halvlek var det väldigt mycket Ekerö IK precis som i första halvlek och det gav också utdelning till slut. Ekerö IK stod för matchens enda mål när Emilia kunde göra 1-0.

I Ekerö IK fanns det många spelare som stack ut vilket var kul att se. Den som gjorde en riktigt fin insats i den här matchen var Ekerös lagkapten som jag tyvärr inte fick något namn på. En riktig ledare med mycket pondus, kul att se!

Imorgon väntar dom två sista gruppspelsmatchen för Ekerö IK och då ställs man mot Bergums IF från Göteborg och SV Westfalia Soest /MFFC Soest från Tyskland.

Läs också: Halör Invitational: Här är Ungdomsfotbolls schema

Bra jobbat Ekerö IF och tack för en fin uppvisning!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media