fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Halör: Älvsjö och Hässleholm delade på poängen

Published

on

SKANÖR. Halör Invitational rullar vidare och dagens tredje match för undertecknad var den mellan Hässleholms IFÄlvsjö AIK i grupp 2. I ett chansfattigt möte blev det till slut delad poäng, efter en 1-1-match.

Den första halvleken bjöd inte på många målchanser, utan lagen kände länge på varandra. Det var dock Älvsjö som var något mer offensiva och drygt halvvägs in på den första halvleken kom också segermålet.

LÄS MER: Halör: Richard Ramirez matchvinnare för Haninge

En perfekt djupledsboll nådde fram till Arian Shaker, som vek in något i banan och kliniskt la in bollen bakom HIF-målvakten.

Baklängesmålet fick Hässleholm att vakna till men skåningarna hade det fortsatt svårt att skapa de riktigt heta målchanserna. Den andra halvleken gick länge i samma mönster. Tillknäppt, med få målchanser.

Med några minuter kvar fick Hässleholms IF dock läget de väntat på.

Efter att ha vunnit en frispark på offensiv planhalva lyfte HIF upp mycket folk. Den välslagna frisparken nådde därefter fram till Bobo Andersson som nickade in 1-1 och ordnade en poäng till skåningarna.

LÄS MER: Halör: Öster vann svängigt möte mot Nacka

Kort därefter fick Hässleholm också ett liknande läge, men efter viss turbulens kunde Älvsjö få undan bollen och därefter gick slutsignalen.

Det var en match där det främst var de defensiva spelarna som stod ut. Tycker att Älvsjös lagkapten Victor Fredman imponerade på sin mittbacksposition, både med sitt brytningsspel och med sina välplacerade krossbollar.

Foto: Bobo Andersson, Hässleholms IF

// Robert Rosén

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media