fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Ålborg: Bergums IF premiärvann mot CV Wieringermeer

Publicerad

den

Då är vi igång med bevakningen av Ålborg City Cup. Vädret är tyvärr inte med oss idag vilket gör att det är väldigt svårt att få till en bra bevakning. Det regnar, det är kallt och det blåser väldigt mycket. Inte riktigt det vädret vi hade väntat oss i slutet av maj eller vad säger ni?

Läs också: Idag drar Ålborg City Cup igång, här har ni schemat för dagen

Vädret gör att vi får göra om vårt schema lite och vi startade dagen med att se matchen mellan CV Wieringermeer från Nederländerna och Bergums IF P16 från Göteborg.

Vi fick se ett väldigt piggt och taggat Bergums IF som gick in för att föra matchen. Så blev det också, tycker att Bergums IF var det laget som bjöd på bäst fotboll även om planen inte var den bästa.

Läs också: Halör: Richard Ramirez matchvinnare för Haninge

Det var också Bergums IF som tog ledningen med både 1-0 och 2-0. I slutet av matchen fick CV Wieringermeer in ett mål, ett skott utifrån som snuddade ribban och gick in i mål.

Matchen slutade 2-1 och Bergums IF tog sina första tre poäng i gruppspelet. Laget besitter några härliga lirare som jag hoppas kunna skriva mer om under helgen.

Klockan 14:00 väntar deras nästa match och då kommer Fässbergs IF från Göteborg att stå för motståndet. Fässbergs IF spelade i sin tur 1-1 i sin premiärmatch.

Läs också: Halör Invitational: Här är Ungdomsfotbolls schema

Glöm inte att följa bloggen via bloggens sociala medier för ännu fler uppdateringar från Ålborg City Cup, länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media