fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häckens Ricardo Cerquiera klar för Hisingsbacka FC

Published

on

Under min semester i Egypten för någon vecka sedan så plingade telefonen till. Jag hade fått ett sms med texten ”Jag är klar, är klar för Hisingsbacka FC nu”. Det var Ricardo Cerquiera (född 1994) som tidigare spelat med BK Häckens U19-lag och han är alltså klar för Hisingsbacka FC a-lag.

Att han väljer Hisingsbacka FC före alla andra alternativ värmer mitt hjärta. Ricardo var en av spelarna som jag hade i BK Häckens p-94 när jag tränade dom för några år sedan. Han är en spelare som jag följt sedan den dagen jag fick lämna BK Häcken. Så visst värmer det mitt hjärta att han valt att spela för Hisingsbacka FC.

Välkommen till Hisingsbacka FC Ricardo, det kommer att bli kul att se dig spela med a-laget. Mot Div 3!

****

Hittade ett grymt klipp från min tid i BK Häcken. Här kommer en lite spelsekvens från en match mot Hälsö BK, snacka om att spela ”by the book”.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media