fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häcken tappar duktige Abdoulie Jobe – återvänder till Västra Frölunda IF

Published

on

Tidigare har jag kunnat berätta att Alai Ghasem lämnat BK Häcken för IFK Göteborg och nu är det ännu en spelare som lämnar BK Häckens Akademi.

Läs också: Alai Ghasem lämnar BK Häcken – ansluter till IFK Göteborg ”Första tiden har varit helt fantastiskt”

Efter bara en säsong har Abdoulie Jobe bestämt sig för att lämna klubben och återvända till Västra Frölunda IF och deras A-lag som i år spelar i Division 2.

– Första tanken var att gå till BK Häcken för att eventuellt få spela A-lags fotboll. Men kände dock att jag behövde mer erfarenhet inom seniorfotbollen först och därför valde jag att återvända till Västra Frölunda IF, säger Abdoulie Jobe till Ungdomsfotboll.se

Hur var din tid i BK Häcken?
– Jag lärde mig väldigt mycket under min tid i BK Häcken. Jag är väldigt tacksam över det de har gjort för mig och ska nu försöka fortsätta att utvecklas som spelare.

Läs också: IFK Göteborg skriver treårsavtal med talangen

Abdoulie eller Abbe som han kallas tillhörde Västra Frölunda IF:s duktiga P01-lag och där spelade han bland annat ihop med Noah Alexandersson som numera tillhör IFK Göteborgs A-lag. Nu är han alltså tillbaka i Västra Frölunda IF och så här tror han om årets säsong.

– Jag har stort förtroende över mitt lag just nu. Så länge vi jobbar hårt så tror jag att vi kan komma långt i serien och förhoppningsvis vinna den.

Dina personliga mål med säsongen?
– Mina personliga mål är att få spela så mycket som möjligt för att kunna visa framfötterna. Dessutom så vill jag utvecklas både mentalt och fysiskt som spelare för att sedan kunna ta nästa kliv i min karriär. Som lag så vill vi vinna så många matcher som möjligt för att eventuellt kunna ta nästa steg som klubb och hitta tillbaka där vi var en gång i tiden.

Läs också: Tjäna pengar till laget – tre enkla sätt att få pengar till träningslägret eller fotbollscupen

Abdoulie Jobe gjorde helt rätt som gick tillbaka till Västra Frölunda IF. Tror att han kommer göra väldigt bra ifrån sig i Division 2. Skall bli kul att följa hans utveckling där. Lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media