Connect with us

Blogg

Behövde vila lite men nu är jag tillbaka + Vlogg från Sverigecupen

Nu har jag hunnit landa lite efter den underbara sommarturnén jag har fått vara med om. Jag har knappt varit hemma under sommaren utan det har bara varit massvis med jobb. Det har varit väldigt roligt men det har också tagit på krafterna. Så om ni undrar varför jag inte har uppdaterat på några dagar så är det för att jag behövde vila lite.

Men nu är jag tillbaka med massa energi vilket känns kul. Det väntar en spännande höst med seriematcher, turneringar, årets spelare, julkalendern och futsal-säsongen. Idag tänkte jag se matchen mellan Hisingsbacka FC P-02 och BK HäckenGratts Arena bland annat. En match jag ser framemot att se, två duktiga lag där Häcken vann mötet mellan lagen i våras.

Vill passa på att dela med mig av vlogg nummer 20 från Sverigecupen. Det är den sista vloggen från sommarturnén. Jag har fått lite mersmak för det här med vloggandet så jag funderar på att fortsätta vlogga. I vilken form eller hur jag skall göra har jag inte kommit fram till ännu. Har ni idéer så får ni gärna höra av er, kommentera gärna här nedan.

Nu kör vi!

Vlogg 20, Sverigecupen – Karlstad:

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Ture Widestrand till A-laget “Upp till mig själv att ta vara på den här möjligheten”

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Leonardo Farah Shahin “Har jobbat hårt varje dag”

Pojkfotboll

Samir Maarouf flyttas upp till BK Häckens A-lag

Pojkfotboll

Götaholm BK:s stora talang Karlson Nwanege till BK Häcken

Pojkfotboll

Efter en magisk prestation under säsongen – Youssef Fayad belönas med ett A-lagskontrakt

Pojkfotboll

SM-guld till IF Brommapojkarna

Pojkfotboll

BK Häcken P16 klara för final – slog Malmö FF i semifinalen

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet