fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Atlético Madrid segrare i matchen mot FC Köpenhamn

Publicerad

den

Nu är vi på plats på Skytteholms IP där Lennart Johansson Academy Trophy dragit igång. Tyvärr regnar det väldigt mycket men vad gör det när fotbollen vi bjuds på är fantastiskt.

Nu har vi precis sett matchen mellan FC Köpenhamn och Atlético Madrid i P03 – klassen. Jag är helt lyrisk över att fått möjligheten att bevaka den här turneringen som innehåller så mycket talang på en och samma plats. Att fått möjligheten att se Atlético Madrid live är något jag verkligen tänker pricka av på min lista. Det inte varje dag man får göra det menar jag.

Matchen har stundtals varit väldigt jämn mellan lagen. Det är inte så att Atlético Madrid varit helt överlägsna utan Köpenhamn har gjort mycket bra ifrån sig och även dom bjudit på en väldigt bra fotboll. Madrid tog dock ledningen med 1-0 ganska tidigt i matchen genom nummer 12.

Strax därefter kunde nr 9 i Atlético Madrid utöka ledningen med 2-0. Men Köpenhamn gav sig inte. Nummer 10 i Köpenhamn ville något annat, han körde ett solonummer på mittfältet och kunde sedan passa nummer 11 som stod fri på sin kant och kunde snyggt reducera till 2-1.

Resultatet 2-1 stod sig sedan hela matchen igenom och Atlético Madrid stod som segrare till slut. Helt välförtjänt.

Nu väntar nästa match som spelas mellan AIK – FC Nordsjaelland.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media